Nova A1 promocija za članove udruga Hrvatskog saveza gluhih i nagluhih
Od 04.03.2019. počela je nova promotivna ponuda mobilne usluge A1 namijenjene posebno gluhim i nagluhim članovima udruga gluhih.

Članovi udruga Hrvatskog saveza gluhih i nagluhih na A1 prodajnim mjestima mogu ostvariti pravo na slijedeće promocije:

Promocija kupon GB Mobilna Start
100% popust-opcija Neograničeno A1
Popust na uređaj start
Promocije su dostupne od 04.03.2019. do 30.06.2019. godine isključivo privatnim korisnicima članovima udruga Hrvatskog saveza gluhih i nagluhih i to: novim A1 privatnim pretplatnicima, postojećim privatnim A1 pretplatnicima koji produljuju pretplatnički ugovor uz ovu promociju te korisnicima usluge A1 na bonove koji potpisuju pretplatnički ugovor uz ovu promociju na tarifnom modelu Mobilna Start.

Promotivna pogodnost omogućava korisniku tijekom 24 mjeseca dodatnih 5 GB podatkovnog prometa na tarifnom modelu Mobilna Start.

Promocija se dodjeljuje u cijelosti bez obzira u kojem trenutku korisnik ostvari pravo na promociju. Iznos GB se ne dijeli recipročno datumu aktivacije promocije.

Promotivna pogodnost ‘100% popust-opcija Neograničeno A1’ ostvaruje se kroz 100%tni popust na mjesečnu naknadu opcije Neograničeno A1 uz odabrane Mobilna Start tarifu u iznosu od 25kn. Promotivna pogodnost primjenjuje se tijekom 24 mjeseca (obračunskih razdoblja). PDV je uključen u iznos popusta.

U slučaju promjene tarifnog modela na drugi pretplatnički tarifni model ili na neki od A1 na bonove tarifnih modela, korisnik gubi daljnje pravo na dodjelu promocije.

Promotivna pogodnost ‘Popust na uređaj start’ ostvaruje se kroz jednokratni popust na uređaj u iznosu od 240kn na tarifnom modelu Mobilna Start. Navedeni popust primjenjuje se na cijenu uređaja koja je važeća uz odabranu govornu tarifu u trenutku kupovine uređaja. Ostatak iznosa za uređaj (nakon primjene popusta), korisnik može otplatiti korištenjem standardno dostupnih modela plaćanja uređaja (u cijelosti na prodajnom mjestu ili uz mjesečnu otplatu na rate).

U slučaju da se korisnik neki mjesec nalazi u statusu privremenog isključenja (na zahtjev korisnika ili zbog neplaćanja), taj mjesec ne ostvaruje pravo na dodjelu pogodnosti iz ove promocije. Nakon reaktivacije računa, promocija će se nastaviti dalje dodjeljivati.

Ovu promociju privatni pretplatnici mogu kombinirati sa slijedećim promotivnim ponudama: ‘Promocija-ugovorna obveza na Mobilna Start tarifi’ i ‘Posebna promocija na tarifi Mobilna Start’.

Kupone možete zatražiti u svojim matičnim udrugama!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>