DRŽAVNO PRVENSTVO GLUHIH U KUGLANJU, POJEDINČANO (M)

Dana, 17.10. 2015. godine Požeški športski savez gluhih je bio domaćin Državnog prvenstva gluhih u kuglanju, pojedinačno (muški) koje se održalo u Gradskoj kulagni u Požegi. Sudjelovalo je 24 natjecatelja iz Nove Gradiške, Karlovca, Splita, Slavonskog Broda, Rijeke, Bjelovara, Varaždina, Zagreba, Pule, i Požege. Na Državnom prvenstvu gluhih u kuglanju sudjelovala su 2 natjecatelja iz Požege – Vlado Deanović i Slavko Vukoja. Najbolji pojedinac na prvenstvu bio je Stipe Grlić iz Zagreba s 545 srušenih čunjeva, drugi je bio Vlado Deanović iz Požege s 539 srušenih čunjeva, treće mjesto osvojio je Josip Puškadija iz Varaždina s 523 srušenih čunjeva.
Medalje i pehar najboljima uručili su Miroslav Gotovac, dopredsjednik hrvatskog sportskog saveza gluhih i Stevo Filipović, tehnički direktor za kuglanje gluhih. Nakon održanog Državnog prvenstva nastavljeno je druženje u prostorijama Udruge!
IMG_5361 01

???????????????????????????????

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>