PODJELA POKLONA ZA DJECU OŠTEĆENA SLUHA 2016.

Dana, 14. prosinca 2016. godine u prostorijama Udruga Gluhih Gpžps Požega organizirana je podjela poklona za djecu oštećena sluha u prostorijama Udruge s početkom u 17:00h. Predsjednica Udruge je pozdravila sve prisutne i pozvala Djeda Božićnjaka da podjeli poklone!Djed Božićnjak je razveselio 11-ero djece oštećena sluha s poklon bonovima putem kojeg su si sami mogli izabrati poklone koji im najviše odgovaraju! Nakon podjele poklona nastavljeno je ugodno druženje roditelja i djece oštećena sluha pri čemu su roditelji i rodbina djece razmjenjivali informacije vezane za ostvarivanje prava koja ostvaruju, načinima školovanja te o problemima s kojima se svakodnevno susreću!
Ovim putem se zahvaljujemo Centru za vozila Hrvatske i Electroteam d.o.o. iz Vidovaca koji su omogućili da i ove godine djeci oštećena sluha osiguramo poklone za Božić!
Picture 369(1)

Picture 390

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>