IZLOŽBA KREATIVNIH RADOVA POVODOM USKRSA

Članovi Udruga Gluhih Gpžps Požega od 14. – 19. te 25. – 26. ožujka 2016. godine održavaju izložbu kreativnih radova u šetalištnoj zoni u Požegi (preko puta suda) povodom Uskrsa. Pozivamo Vas da posjetite naš štand i Kupnjom prigodnih Uskrsnih radova pomažete nabavku materijala za kreativne radionice!

PODJELA POKLONA POVODOM USKRSA

Dana, 24.03.2016. godine organizirano je prigodno druženje najmlađih članova Udruge i pri tome su podjeljeni pokloni za djecu oštećena sluha povodom Uskrsa! Zahvaljujemo se DM- drogerie markt -u koji je osigurao poklone za najmlađe članove Udruge!

Poštovani članovi Udruge gluhih i nagluhih osoba Grada Požege i Županije Požeško-slavonske! Obavještavamo Vas da od ove godine bilten Hrvatskog saveza gluhih i nagluhih izlazit će jednom mjesečno kao newsletter u elektroničkom obliku te ćete ga moći pronaći i na web stranicama Hrvatskog saveza gluhih i nagluhih http://www.hsgn.hr/ . Tiskani … Continue reading

VALENTINOVO U UDRUZI

Dana, 13. veljače 2015. (subota) godine u prostorijama Udruge gluhih i nagluhih osoba Grada Požege i Županije Požeško- slavonske organizirano je prigodno druženje članova povodom Valentinova!

BOŽIĆNA ČESTITKA

ČESTIT I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ TE USPJEŠNU 2016. GODINU ČLANOVIMA, DONATORIMA, SURADNICIMA I PARTNERIMA ŽELI UDRUGA GLUHIH I NAGLUHIH OSOBA GRADA POŽEGE I ŽUPANIJE POŽEŠKO-SLAVONSKE!!!

IZLOŽBA KREATIVNIH RADOVA POVODOM BOŽIĆA 2015.

Od 19. do 24. prosinca 2015. godine od 9 – 17 h, kod zgrade Suda u Požegi, članovi Udruga Gluhih Gpžps Požega sudjeluju na Božćnom sajmu u organizaciji Turističke zajednice Grada Požege. Članovi izlažu prigodne kreativne radove nastale u kreativnim radionicama! Pozivamo Vas da posjetite štand naše Udruge!

PODJELA POKLONA POVODOM BOŽIĆA 2015.

Dana, 12.12.2015. godine u prostorijama Udruga Gluhih Gpžps Požega održan je svečani domjenak za članove Udruge kao i podjela poklona za najmlađe članove Udruge i za odrasle članove Udrugu. Zahvaljujemo se svima koji su nas ove godine podupirali u radu Udruge – Gradu Požegi, Požeško-slavonskoj županiji, te donatorima Electro team … Continue reading