IZLET U BIZOVAČKE TOPLICE

Svaki zadnji tjedan mjeseca rujna obilježava se kao Međunarodni tjedan gluhih osoba. Tijekom ovog tjedna organizacije gluhih osoba diljem svijeta organiziraju razne događaje, akcije i sastanke pa tako i naša Udruga kako bi se naglasili njihovi problemi i na to upozorila lokalna i nacionalna tijela uprave.
Međunarodni tjedan gluhih također podiže solidarnost među samim gluhim osobama i njihovim suradnicima te se koristi za stimuliranje većih napora u promicanju prava gluhih osoba širom svijeta na boljem obrazovanju i većem zapošljavanju.
Veliki problem gluhih i nagluhih osoba s našeg područja je komunikacija, nezaposlenost i nerazumijevanje okoline za gluhe osobe i poteškoća s kojima se svakodnevno susreću. Naša Udruga Međunarodni tjedan gluhih obilježava izložbom kreativnih radova u centru Grada Požege i dijeljenjem informativnih letaka na štandu od 28. -30. rujna 2017. godine , zajedničkim druženjem u prostorijama Udruge te jednodnevnim izletom članstva u Bizovačke toplice! Zahvaljujemo se Gradu Požega i gradonačelniku što su nam omogućili da i ove godine svečano obilježimo Međunarodni tjedan gluhih.
Dana, 23. rujna 2017. godine Udruga je organizirala jednodnevni izlet članstva u Bizovačke toplice! Izlet je protekao uz ugodno druženje članova u opuštenoj atmosferi! Nadamo se da ćemo ovako nešto ponoviti i dogodine!
Zahvaljujemo se Gradu Požega koji nam je omogućio da organiziramo izlet članstva u Bizovačke toplice!
IMG_5334

IMG_5335
IMG_5375-01
21766858_1629359207135531_656966089932415251_n

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>